7 aspecte de luat in seama pentru un zbor perfect

Avionul este cea mai moderna forma de transport, de aceea, poate nu este deloc surprinzator ca foarte multi dintre clientii companiilor nu cunosc toate detaliile dintr-o aeronava. Este greu de crezut ca trebuie sa ai grija la anumite aspecte cand te urci in aparatele de zbor pline de tehnologie, dar, cu toate acestea noi am identificat cateva lucruri care nu par deloc de neglijat.

 

Scaunele de la geam sunt mai friguroase

Temperatura in afara aeronavei oscileaza intre -60 de grade si -65, ceea ce scade intreaga temperatura a fuselajului. Acest frig se poate simti ceva mai mult pe scaunele aflate la geam, in special pe timpul verii, atunci cand suntem imbracati mai sumar. Deci, daca iti place sa admiri privelistea de afara, imbraca-te mai grosut.

 

Trebuie sa te abtii de la a bea ceai sau cafea

Apa de băut folosită pentru a prepara băuturile calde de la bord poate conține bacterii maligne precum E. coli și Staphylococcus aureus. Această concluzie a fost obținută de mai multe ori de specialiști care au examinat articolele utilizate de diferite companii aeriene în condiții de laborator. Deci, în loc să beți ceai sau cafea, este mai bine să cereți apă îmbuteliată sau suc de fructe.

 

Masa rabatabila si materialele din scaun pot contine bacterii

Mare parte dintre gunoiul acumulat în timpul zborurilor se sfarseste de obicei în buzunarele din spatele scaunului din fața dvs. Și, din păcate, aceste buzunare nu sunt curățate oriunde si exista posibilitatea sa nu le gasiti asa cum v-ati astepta. Dar știrile sunt și mai rele atunci când vine vorba de mesele pliabile: echipajul de cabină a aerului admite că oamenii le folosesc adesea pentru a schimba scutecul copilului. Prin urmare, este foarte recomandat să luați niște șervețele umede cu dvs., să păstrați obiectele personale în pungă și să nu plasați niciodată alimente direct pe masă.

 

Orele perfecte pentru un zbor sunt dimineata

Dacă puteti sa aveți o opțiune de timp pentru zborul dvs., este întotdeauna o idee bună să optați pentru o cursa de dimineață. Mai întâi de toate, există șansă mult mai mică ca aceasta să fie întârziată sau intarzaie la randul ei, caz in care puteti rata alte legaturi rezervate separat (in acest caz, nici una dintre companii nu va va deconta zbor urmator). În plus, dacă aveți o oarecare teamă de a zbura, specialiștii susțin că orele de dimineață ale zilei sunt supuse unui grad de turbulență redus.

Serviciile sunt mai bune atunci cand stai pe randurile din spatele aeronavei

Dacă vă așezați în primele rânduri ale avionului, vă puteți aștepta să fiți primul la ușă la sfârșitul zborului, precum și să alegeți o masă. Pe de altă parte, dacă alegeți un loc mai aproape de partea din spate a cabinei, puteți să vă bazați pe obținerea unui serviciu mai atent de la echipajul de cabină. Acest bonus neașteptat este rezultatul faptului că este mai ușor să aducă alimente suplimentare și alte lucruri la rândurile finale de scaune și să o facă într-un mod care nu trece neobservat de alți pasageri, permițând astfel echipajului să evite cererile suplimentare în fata și în spatele avionului.

 

Nu umflati la refuz perna de gat

Când iei o pernă pentru gât în avion, nu uita de legile fizicii. Dacă o ve-ti umplecomplet cu aer, din cauza modificărilor de presiune din cabină, ar putea să explodeze. Așa că lăsați-o puțin deflatată!

 

La masa alegeti un meniu, nicidecum un sandwich

Multe companii aeriene oferă acum o gamă variată de mancare în timpul zborului. Acum sunt meniuri vegetariene, fructe de mare, halal, kosher și multe altele. Chiar dacă nu aveți o preferință specială, mulți oameni recomandă să mergeți pe una dintre opțiunile de masă specializate, în orice caz, deoarece sunt adesea mai gustoase și mai variate decât cele standard.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.