8 trucuri inteligente in care iti poti masca silueta cu hainele

Uneori trebuie să ascundem câteva kilograme în plus, în timp ce nu avem suficient timp pentru diete și antrenamente. Hainele corect selectate ne pot face mult mai subțiri vizual. Revsita Bright Side a dorti să împărtășească cititoarelor sale câteva trucuri care vă vor ajuta sa aveti o imagine perfectă.

 

Adopta o line verticala

Alegeți o imagine care sa fie formata din mai multe “straturi” cu un sacou lung – vă va face mai subțire și mai înalta. Acordați atenție poziției butoanelor: acestea trebuie să formeze un singur rând, făcându-vă chiar mai subțiri.

 

Alege sutienul potrivit

Atunci când sânii nu sunt susținuți în mod corespunzător, acestia devin o completare a burții, astfel ca atrageți si mai multă atenție. Un sutien de dimensiune potrivita va va ridica pieptul si va crea spatiu intre el si burta.

 

Adăugați un accent luminos unei imagini monocrome

Creați o imagine intr-un singur ton de culoare și adăugați un detaliu luminos: o jachetă, o fustă sau alt accesoriu. Aceasta este o modalitate foarte bună de a distrage atenția din zonele dvs. cu probleme.

 

Grija la alesul rochiilor


O formă trapezoidală fără părți subțiri, ca în anii ’60, sau rochiile drepte ale anilor ’20 sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru a crea o imagine perfectă pentru imagine.

 

Nasturii vestimentatiei


Asigurați-vă că butoanele se află pe partea cea mai proeminentă a burții dvs. Dacă partea cu nasturi este deasupra ei, altfel chiar și cea mai mică burtă va deveni mai vizibilă și toată atenția va fi îndreptată spre ea.

 

Evitati tesaturile usoare

 

Stofele ușoare accentuează curbele și liniile. Mai bine alegeți materiale mai groase care să vă țină corpul precum un corset. Este mai bine să evitați hainele groase care va adăuga doar un volum mai mare.

 

Alege geanta potrivita

Chiar și mărimea geantii poate afecta imaginea figurii dvs. Optati pentru o geanta de volum mai mare și veți arăta mai subțire. Doamnele de o statură mică ar trebui să opteze pentru pungi de dimensiuni medii.

 

Alegeti haine mate


Stofa lucioasă întotdeauna atrage atenția și accentuează fiecare pliu pe burtă, deci este mai bine să optați pentru haine mat.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.