Bibury, Anglia: O zi in tinutul de basm

Despre Bibury

Dupa mai multe zile petrecute in Londra, ne-am decis sa mergem fix in data de 01.01.2017 la Bibury, un satuc in care intr-adevar te simti ca Alice in tara minunilor. Este unul dintre cele mai linistite locuri pe care le-am vazut. Micuta si pitoreasca localitate englezeasca face parte din regiunea Cotswold. Cele aprioximativ 50-60 de familii locuiesc in casele lor de basm inlantuite de-a lungul raului Coln. Uneori pe malurile acestui rau poti asista la pariurile puse de turisti si localnici la cursele de rate. Un lucru mai putin cunoscut despre acest satuc, este acela ca el a fost ales sa reprezinte imaginea United Kingdom pe pasapoartele oficiale:

Bibury- Uk Passport

 

 

Cum ajungem in Bibury?

Se afla la o distanta de 90 de mile de Londra pe drumul catre Oxford. Drumul il faci cam in 2 ore cu masina pe traseul Londra-Uxbridge-Wicombe-Beaconsfield- Oxford-Burford-Bibury. Se merge in principal pe magistralele M40 si A 40, ultima parte de cateva mile fiind pe un drum cu national de o banda pe sens.

 

 

Unde ne cazam in Bibury?

Swan Hotel Bibury

Noi am ales varianta hotelului central din Bibury.Unele voci sustin chiar ca ar fi singurul din sat. El dispune si de un restaurant extraordinar in care se gateste poate cel mai bun pastrav pe care l-am mancat vreodata (in zona fiind foarte multe pastravarii, toate insiruite pe malul raului Coln. The Swan Hotel oferă un restaurant premiat cu 2 rozete AA, camere spaţioase în stil rustic şi lounge-uri confortabile. Braseria serveşte preparate din bucătăria europeană modernă cu ingrediente locale proaspete, precum şi vinuri rafinate. În lunile de vară, restaurantul se deschide spre curte, unde puteţi lua masa sau puteţi savura băuturi. Toate camerele hotelului The Swan au decor individual, TV cu ecran plat şi baie privată cu articole de toaletă Molton Brown. Unele camere oferă o cadă spa mare, iar unele camere au vedere la frumosul râu Coln.  Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Bibury! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Bibury! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș. The Swan Hotel a întâmpinat isi intimpina clientii inca din anul 2005.

Pret cazare: 100 pounds/ noapte.

 

Mancarea in Swan Hotel Bibury

Preturi restaurant: O bere 4, 5 Pounds; Pastrav cu garnitura 15,16  pounds; Vinuri 21-26 pounds

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.