ELIZABETH HURLEY VS. DAVID BECKHAM ÎN REFERENDUMUL PENTRU BREXIT

Ca si in cazul referndumului scotian pentru dezlipirea de Anglia, vedetele sunt impartite in ceea ce priveste o iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Încărcată cu energie, vedeta britanică Elizabeth Hurley şi reafirmat sprijinul pentru Marea Britanie în demersul de părăsire a Uniunii Europene, într-un mod innedit pe pagina personala de Instagram. Ea nu a facut un secret din dorinta ei de a vedea Marea Britanie parasind Uniunea Europeana.

Sub poza in care apare goala tinand in mana o perna cu drapelul britanic, ea indeamna cetatenii sa mearga cu convingere la vot.

“Fiecare voce conteaza, voteaza maine cu convingere. Eu sunt pentru Brexit, pentru iesire.”

De cealalta parte, o voce puternica pentru ramanerea in cadrul arhitecturii europene, a fost cea a lui David Beckham. El a declarat ca isi doreste sa traiasca in continuare intr-o lume “vibranta” si “interconectata”, neadmitand o iesire a Marii Britanii.

El a declarat de asemenea ca optiunea este importanta atat pentru viitorul copiilor sai cat si pentru cel al copiilor lor.

Pe pagina personala de facebook, fosta vedeta a fotbalului mondial a spus “Trăim într-o lume vibrantă şi conectată unde ca naţie suntem puternici. Pentru copiii noştri şi copiii lor, ar trebui să facem faţă problemelor lumii împreună şi nu singuri”.

david-beckham01-759x500

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.