Excursii ieftine prin noua oferta a Ryanair: Multe destinatii chiar si la 2 euro pe segment

Ryanair 737-MAX 8 Artwork K66200

Un pont bun pentru excursii ieftine: noua oferta de la Ryanair. Am zburat de foarte multe ori cu ei si chiar au servicii ok. Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, are la vânzare 100.000 de bilete la 2 euro ( pe segment de zbor) pentru 168 de destinaţii pentru călătorii în luna noiembrie.

De exemplu, din Bucureşti spre Atena în unele zile din noiembrie biletele costă 2 euro. De asemenea, spre Timişoara preţul biletelor costă de la 2,4 euro (pe segment). Din Bucureşti spre Berlin preţurile încep de la 4,99 euro pe segment pentru zborurile din noiembrie, iar spre Bruxelles şi Milano Bergamo costă de la 7,99 euro, conform datelor de pe site-ul companiei aeriene. Compania aeriană mai operează zboruri din Bucureşti şi spre Milano Malpensa, Bologna, Roma, Bristol, Londra, Dublin, dar şi spre Madrid.

Ryanair vrea să ajungă în acest an la peste 1,8 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează de pe aero­porturile Henri Coandă (Otopeni), Craiova şi Timişoara, faţă de 700.000 de pasageri cât a avut anul trecut doar de pe aeroportul din Bucureşti.

 

 

 

Sursa: Ziarul Financiar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.