Femeia care a fost unicul pasager al unui avion de vacanta

O femeie care a plătit doar 46 de lire sterline pentru un zbor spre Creta a vorbit despre uimirea ei de a fi singurul pasager la bordul avionului cu care a zburat.

Karon Grieve, din localitatea Dunlop -Ayrshire, a descris zborul său cu Jet2 de la Glasgow catre insula grecească – care în mod normal transportă 189 pasageri – ca fiind “suprarealistă”.
Cei de la compania Jet2 au spus că nu este ceva neobișnuit ca ultimul zbor al sezonului să aibă mai puține rezervări decât în mod normal.
Doamna Grieve, care călătorea la Creta pentru a scrie un roman de crimă, a spus că a fost imediat evident că au fost foarte puțini pasageri când s-a prezentat la aeroport pentru zborul ei de 16:30 duminică.

Mai multe relatari ale pasagerei  accesand acest link

Ea a mentionat de asemenea faptul ca in timp ce avionul se afla în aer, căpitanul i s-a adresat personal de fiecare data.
Ea a spus: “De fiecare dată când a făcut un anunț capitanul, a spus:” Bună acolo Karon, veți vedea Croația pe partea stângă “și apoi am zburat prin această furtună uimitoare de fulgere și ea a venit brusc și a spus:” Bună Karon și fetele, alerg rapid la cealaltă parte a avionului și privesc la asta, e uimitor “.

Doamna Grieve a spus că intenționează să-și petreacă luna viitoare în Creta scriind cartea înainte de a se întoarce în Scoția. Cu toate acestea, ea a recunoscut șansele de a se confrunta cu o călătorie de întoarcere similară sunt aproape inexistente.
Un purtator de cuvant al Jet2 a spus: “Acesta a fost ultimul nostru zbor spre Creta de la Aeroportul din Glasgow in acest an, marcand sfarsitul unui sezon foarte ocupat si de succes.
“Suntem încântați că Karon a trebuit să experimenteze serviciul nostru VIP pentru clienți în stil la bordul companiei noastre aeriene premiate.
“Nu este neobișnuit ca zborul final al sezonului să aibă mai puține rezervări decât în mod obișnuit, iar zborul înapoi în Glasgow a fost complet plin de clienții care se întorceau de la o vacanță minunată. Sperăm că Karon are un timp fantastic în Creta și că noi a făcut călătoria ei într-un început minunat. ”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.