Fioro Tou Levante, probabil cel mai romantic restaurant din Zakynthos

“Fioro tou Levante” este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase si romantice restaurante pe care le-am vazut in viata mea. L-am descoperit din greaseala hoinarind cu ATV prin Zakynthos. La un moment dat mergeam pornind din capitala Zante catre Agios Nikolaos, o statiune aflata mai la nord. La un moment dat drumul se departeaza de mare si urca catre o frumoasa biserica in localitatea numita Ano Gerakari (parte a Agio Nikolaos).

Pe varful unui deal si in vecinatatea bisericii, am descoperit aceasta minunatie: Are o priveliste fantastica catre golful Agios Nikolaos pe de o parte, iar de cealalta parte (e drept, la o distanta mai mare) catre golful format de statiunile Kalamaki si Laganas. Situat într-o locație idilică, cu vedere spre partea de vest a insulei, restaurantul “Fioro you Levante” servește preparate din bucătăria fină grecească și zakynthiană.

Restaurant Fioro Tou Levante - Zakynthos 1

Privelistea Restaurantului Fioro Tou Levante catre Golful din Agio Nikolaos- Zakynthos

Privelistea Restaurantului Fioro Tou Levante catre Golful din Agio Nikolaos- Zakynthos

Fioro tou Levante” este un restaurant tradițional grecesc, o afacere de familie si totodata o activitate pe care dl Makis și doamna Martha o desfășoară de mai bine de un deceniu. De asemenea, doamna Martha este responsabilă pentru toate felurile de mâncare, ea fiind bucătarul tavernei.

Familia Kosti- Restaurant Firo tou Levante

Doamna Martha gătește specialități delicioase din lista retetelor tradiționale locale. Ei așteaptă să vă servească și să vă ofere aperitivele noastre apreciate cu vedere spre Zakinthos de la o vedere panoramică.

 

În restaurantul “Fioro tou Levante” vă veți bucura cu siguranță de o experiență minunată și reprezentativă a ospitalității din Zakinthos, puteti testa arome unice si experimenta serviciile prietenoase oferite de aceasta minunata famile de greci.

Pentru confortul dumneavoastra si datorita capacitatii reduse a localului este bine sa faceti rezervari dinainte afland detaliile direct de pe pagina lor.

Vedere catre Marea Ionica de la masa Restaurantului Fioro Tou Levante

 

Asa cum spuneam, la cativa metri de resurant poate fi admirata frumoasa biserica din Ano Gerakari.

Frumoasa biserica din Ano Gerakari aflata in proximitatea restaurantului Fioro Tiu Levante 1

Frumoasa biserica din Ano Gerakari aflata in proximitatea restaurantului Fioro Tiu Levante 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.