A fost descoperita cea mai batrana persoana din lume – 145 de ani

Cea mai bătrână persoană din lume a fost descoperită în Indonezia la vârsta de 145 de ani.

Cel mai mai batran om din lume a fost declarat indonezianul  Mbah Gotho, care are o varsta  de 145 de ani, dupa nenumrate investigati corelate si cu spusele lui rezulta ca s-a nascut in anul 1870.

Dl Gotho a spus că a început să se pregătească pentru moartea sa inca din anul  1992, având chiar o piatră funerară făcută, dar la 24 de ani mai târziu, el este încă în viață.

El a rezistat mai mult decât cei 10 frați ai sai, cele patru soții și toti copiii săi.

Cu toate că vârsta lui este impresionanta, domnul Gotho a declarat la o rețea de știri regionale: “Ceea ce vreau este să mor.”

In  ultimele trei luni  el a avut nevoie sa fie  scăldat și hranit cu lingura de cineva, și a devenit din ce în ce mai fragil.

Gotho are documente oficiale care arată vârsta lui, iar biroul de inregistrari din Indonezia spune că a confirmat data sa de naștere ca fiind 31 decembrie 1870.

În cazul în care acest lucru este corect, acest lucru i-ar atribui titlul de cea mai bătrână persoană cunoscuta  vreodată, un titlu deținut în prezent de centenarul  francez Jeanne Calment, care a trait pana la  122. El a murit astfel cu 23 de ani mai “tanar”  decât Gotho.

https://www.youtube.com/watch?v=iuUWIM0_Am4

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.