Grand Hotel Palacio Miramar din Malaga

Este cu siguranta cel mai luxos hotel din MalagaMalaga inseamna cultură, vreme bună, distracție și, desigur, Costa del Sol. Pentru ca sejurul sa ramana pentru totdeauna in memoria voastra alegeti Gran Hotel Miramar. Gran Hotel Miramar este situat în centrul orașului Malaga, în zona Caleta, între Paseo de Reding și o priveliște minunată a orașului care va face șederea dvs. o experiență unică.

Istoria Grand Hotel Miramar

Gran Hotel Miramar are de asemenea o istorie importanta. In anul 1926 functiona sub denumirea Hotel Principe de Asturia. In anul 1936, in timpul razboiului civil din Spania a functionat ca spital. La sfarsitul razboiului civil, in anul 1939, a redevenit hotel sub denumirea Hotel Miramar.

In anul 1987, cladirea a fost readaptata cerintelor guvernamentale, ea devenind Palatul de Justitie. Din anul 2007 grupul hotelier Santos cumpara in totalitate proprietatile Palacio Miramar si transforma complet cladirea intr-o splendoare. Malaga ducea lipsa hotelurilor de lux.

Palacio Miramar are o pozitie extraordinara, fiind asezat pe faleza intre celebra plaja a orasului Malaga (plaja publica), la Malagueta – despre care am discutat aici intr-un articol anterior si Paseo de la Farola. Are 190 de camere absolut incantatoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.