Hotel Centrotel Atena: poze, pareri, impresii

Noi am optat pe parcursul sejurului in Atena pentru Hotelul Centrotel. Este asezat in proximitatea centrului si totodata in apropierea a doua statii de metrou. Prima dintre acestea este Statia Victoria aflata pe linia albastra a metroului atenian si care se afla la o distanta de aproximativ 400 de metri. Cea de-a doua, Statia Larissi,  este situata la aproximativ 700 de metri, ea putand fi gasita pe linia rosie de metrou. Dezavantajul in cazul in care cobori la statia Larissi este ca pana aici trebuie sa schimbi linia o singura data dar si faptul ca de la aceasta statie pana la hotel drumul este ceva mai incurcat. Daca preferi sa vii de la Aeropotul Elefterios Venizelos cu metro-ul cel mai bine este sa cobori la Victoria. Daca vii insa de la Aeroport cu autobuzul express, trebuie sa stii ca acesta te lasa la Piata Syntagma, caz in care vei intra la metrou Syntagma, vei urmari linia albastra si directia Victoria.

Impresii Hotel Centrotel Atena

Camerele Hotelui Centrotel sunt amenajate modern. Ele includ conexiune wi-fi, aer conditionat pentru rece si cald, seif, satelit TV si frigider cu congelator. De asemenea, Hotelul dispune de un restaurant utilizat in principal pentru micul dejun dar si o curte interesanta, e drept, de dimensiuni reduse. In zona hotelului se afla un supermarket cu preturi ok, o placintarie delicioasa si o cafenea buna.

Este un hotel cu preturi extraordinare, se poate opta chiar si pentru includerea micului dejun, care este unul delicios. Pozitia sa il face cu atat mai interesant deoarece pornind de aici poti explora centrul Atenei chiar si pe picioare. Strada Athinion care se afla la circa 50 de metri de acesta te poate conduce catre Piata Omonia si ulterior catre Plaka si Monastiraki.

Preturile sunt decente si confortul este din plin. Noi am prins o oferta interesanta in luna martie 2017 si am platit pentru 5 zile cam 500 de lei fara mic dejun inclus, care este cam 5 euro de persoana. Am optat pentru micul-dejun la receptie.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.