Hotel Tracian Cliffs Golf Resort din Topola- Impresii, poze si detalii importante din vacanta

Tracian Cliffs Golf Resort and Spa este dupa parerea mea un loc unicat la malul Marii Negre. “Nu veți găsi un teren de golf ca acesta în altă parte a planetei”. Gary Player

Impresii Hotel Tracian Cliffs

Înconjurat de stânci de coastă accidentate și albastrul vaste al Mării Negre, cursul de semnături Gary Player cu 18 găuri, proiectat la Thracian Cliffs, este unul dintre cele mai dramatice cursuri de golf de pe pământ.
Selecționate cu grijă multiple tepe pe fiecare gaură permit jucătorilor de toate nivelele să fie atât provocați în joc și inspirat de vederi incredibile.
Acoperind 164 de hectare de teren pitoresc pitoresc, cursul se întinde pe o lungime de 4,5 kilometri de-a lungul coastei, oferind o experiență de golf cu adevărat unica.

Oaspeții sunt cazați în două sate liniștite și liniștite, care sunt separate de un lac frumos și oferă, de asemenea, o priveliște uimitoare peisajului la mare.
Satul Marina este situat pe faleze, unde veți găsi 64 de suite luxoase, spațioase și convenabile.
Hillside Village este amplasat la 350m deasupra mării, găzduind 87 de apartamente concepute într-o formă de semilună în jurul a trei piscine infinite.

Cu 460 m² de zone liniștite, saloane de masaj, tratamente faciale și manichiură, precum și camere de specialitate pentru tratamente umede, Spa invită oaspeții să recupereze o gamă de tratamente luxoase, inspirată de vechii traci.
Restaurantul Geti servește mâncare clasică bulgară și provensală în împrejurimi confortabile și confortabile.
Casa de club este un bistro relaxat și informal.
Restaurantul Bendida Beach oferă ambianță mediteraneană, combinată cu peisaje uluitoare și mâncăruri gustoase.
Restaurantul Argata Beach este o frumoasă plajă naturală și mică, virgină desemnată proprietarilor de case din Thracian Cliffs și numai oaspeților hotelului.

 

Galerie foto Tracian Cliffs Golf Resort and Spa

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.