Kavala- La Hotelul Imaret Mahomed Ali Pasha

Imaret este o proprietate intimă de ospitalitate luxoasă, situată în cadrul monumentului istoric omonim. Construită în 1817 chiar în mijlocul cartierului istoric Kavala, în nordul Greciei, Imaret este o oază neașteptată de liniște și servicii superioare. Monumentul este un exemplu rar în Europa, o capodoperă a arhitecturii târzii otomane. Varietatea decorului, calitatea structurilor delicate, interacțiunea dintre spațiile deschise și cele deschise și adaptabilitatea structurilor funcționale, creează un complex original de o valoare estetică și culturală înaltă.

Locuințele se află sub cupolele grațioase ale construcției originale, unele dintre ele având o vedere la golful Kavala și altele care radiază din luminile grădinii pomicole. O mare varietate de facilități și lumânări exclusive ale camerelor creează atmosfera indisputabilă a imaretului.

Toate cele 26 de spații sunt înconjurate de trei mii de metri pătrați de grădini interioare și arcade de marmură, reflectând farmecul unei grădini islamice originale stabilite în trecut. Varietatea zonelor liniștite de plante și materiale, lumina lumânărilor și șoapta apei curente și a muzicii moi fac complexul un peisaj armonios pentru relaxare și meditație. Serviciile excepționale și discrete asigură oaspeților un sejur de neuitat.

Când privim istoria fără preconcepții, ne putem da seama că personajele care au jucat un rol în construirea lumii științei, artei și culturii de care ne bucurăm astăzi este mai largă decât am fost învățați. Un aspect particular al istoriei omenirii, care este oarecum neglijat, este contribuția Erei aurii islamice (secolele VIII-XII) la modelarea lumii moderne, lucru cu care ne-am mai intalnit pe blogul restless.ro la articolele despre Andaluzia.

Imaret consideră că este corect că oamenii care au conservat și dezvoltat principiile de bază ale matematicii, astronomiei, chimiei, medicinei, geografiei, alchimiei și ne-au moștenit cu capodopere de poezie, muzică și artă ar trebui să-și recapete locul potrivit în intelectualitatea contemporană lume.

Arcadele si gradinile Imaretului

Toate cele 26 de camere și apartamente sunt înconjurate de 3.000 de metri pătrați de grădini interioare și arcade de marmură, reflectând farmecul unei grădini islamice originale stabilite în trecut. Zonele de ședere în aer liber ale hotelului sunt, în esență, extensii ale camerelor noastre. Varietatea plantelor și a materialelor, zonele pașnice, luminile lumânărilor și șoapul apei curgătoare, fac complexul un peisaj armonios pentru relaxare și meditație.

Vechiul conac unde sa născut Mohamed Ali, fondatorul Egiptului modern, găzduiește un muzeu al vieții civile din secolul al XVIII-lea. În timpul verii, grădinile casei oferă o vedere excepțională asupra mării, a orașului și a dealurilor pentru băuturi și băuturi răcoritoare însoțite de muzică clasică.

Excursii ghidate ale monumentului sunt oferite tuturor oaspeților hotelului gratuit. Rezidenții au, de asemenea, o trecere liberă pentru casa muzeului “lui Mohammed Ali”. Excursii ghidate ale ambelor monumente sunt disponibile și pentru nerezidenți cu un bilet de € 5 la Imaret (turneele au loc între orele 10:00 și 14:00) și bilet de 3 € pentru casa lui Mohammed Ali (deschis publicului de la 10ap la 2pm / închis luni) . Fumatul nu este permis în timpul călătoriilor cu ghid. Pentru confortul maxim, vă rugăm să vă rezervați în avans.

Vă rugăm să cereți oaspeților noștri externi să respecte liniștea monumentului nostru și vă rugăm să rețineți că camerele sunt situate în jurul grădinilor.

 

Aromele si gusturile

Imaret este un spectacol de gusturi și arome este situat în ultima unitate a clădirii vechi, care oferă, fără îndoială, cea mai impresionantă vedere a orașului și a golfului spumant. Bucurați-vă de un mic dejun de modă veche cu marmelade făcute în casă, ouă proaspete de la hencoop, prăjituri zilnice pregătite și coapte. Aranjați-vă masa de prânz cu bucătarul nostru pentru o bucătărie tradițională locală unică, servită în sala de mese sau într-un loc privat al curților noastre interioare impresionante.

Imaret Hotel, Kavala, Greece

Amintiți-vă de ritualul unui ceai de după-amiază, cu o selecție largă de amestecuri tradiționale și exclusive, servite în porțelanul original Haviland-Limoges numit după împărăteasa Eugenie, pentru a reaminti romantismul unui conducător egiptean și al împărătesei europene. Biblioteca noastră cu istorie, artă și cărți de călătorie este la dispoziția dvs. în salonul elegant al lui Imaret.

Sala de mese situată sub o fațadă de sticlă, care permite amestecului interior în mod neașteptat cu luminozitatea peisajului mediteranean, este un cadru ideal pentru o cină intimă cu lumânări. Propunerile noastre fine se bazează pe bucătăria regională și mediteraneană, cu salate, legume, fructe și ierburi proaspete, din grădina noastră organică. La primul semn de vară, Imaret oferă o posibilitate de a lua mese private în grădini și terase. Un cer de mirosuri de floare, lumânări și sunete de apă curente creează un context de luat masa unic.

Barul într-un loc privilegiat, cu o bogată colecție de pictură în ulei, scaune armate din piele și piese originale de antichități, găzduiește hotelul și golful, creând atmosfera cea mai primitoare pentru relaxare și relaxare lângă șemineu. Răsfățați-vă cu o selecție opulenta de campanii, cocktail-uri clasice și la modă, malțuri și coniacuri, însoțite de arome asortate.

În timpul verii, grădinile casei lui Mohamed Ali Pasha oferă o vedere excepțională asupra mării, orașului și dealurilor înconjurătoare pentru băuturi și băuturi răcoritoare, însoțite de muzică clasică.

 

Zona de relaxare a Imaret

Hamamul original și cisterna impresionantă ascunsă sunt cele mai bine păstrate ale lui Imaret. Băile cu flori și mirodenii, masajele cu uleiuri esențiale, scrumiurile cu fructe și fructe cu coajă lemnoasă reprezintă cea mai bună și cea mai naturală abordare a unei bunăstări totale. Selectați printr-o varietate de tratamente speciale pentru o experiență absolută.

Hamam

Hamamul lui Imaret
Sapunurile de ulei de măsline, migdala, smirna și apa de trandafir, create manual, recreează practica inițială de scăldat din secolul al XVIII-lea
90 de minute, 150 de euro pe persoană

La Sultane de Saba
O moștenire prețioasă dintr-un trecut legendar. Acest hamam pe bază de rasul îndepărtează toate impuritățile pielii și lasă pe piele un delicat trandafir și un miros de geraniu.
90 de minute, 130 de euro pe persoană

Experiența în Imaret Bath
O baie de lapte îmbogățită cu miere și uleiuri esențiale de lavandă și trandafir calmează condițiile și vă înmoaie pielea. Acesta este urmat de un masaj relaxant cu ulei de trandafir. Acest tratament este disponibil numai în apartamente dedicate.
90 de minute, 200 de euro pe persoană

Masajele

Imaret’s masaj relaxant
Acest tratament aromatic oferă o varietate de uleiuri esențiale pentru a alege să se potrivească cu starea dumneavoastră de spirit. Durerile ușoare calmează și relaxează corpul Masajul începe cu o baie de picior avertizată.
60 de minute, 100 de euro pe persoană

Cap, spate și gât
Folosind tehnici suedeze de masaj și presiune, acest tratament se concentrează pe zonele problematice, creând un sentiment de bunăstare și relaxare. Masajul începe cu o baie de picioare caldă.
50 de minute, 80 de euro pe persoană

Harem masaj
Acest masaj superb, dar liniștit a fost odată rezervat regelui egiptean. Paharele aromatice umplute cu mușețel proaspăt și menta, îmbibate în uleiuri esențiale calde de smirnă și sunt aplicate pentru a înăbuși mușchii obosiți, pentru a hrăni pielea și pentru a impulsiona relaxarea.
60 de minute, 120 de euro pe persoană

Tratamente în Cisterna

După experiența cisternei interioare, vă puteți bucura de unul dintre tratamentele speciale ale Imaret

Fatimid Aromaterapie
Bucurați-vă de un masaj holistic și stimulant cu o varietate de uleiuri esențiale de lavandă, iasomie, portocaliu și chihlimbar.
90 de minute, 130 de euro pe persoană

Imitatul ritual de scăldat cu uleiuri esențiale de trandafir și ceai de trandafir
45 de minute, 100 de euro pe cuplu

Tratamentul cu beduină
O înot caldă în cisternă interioară, urmată de un scrupt secret al Saharei. Energizează și ridică spiritele. Tratamentul se termină cu un masaj liniștitor.
90 de minute, 150 de euro pe persoană

Masajul facial intens La Sultane de Saba

Trestie de zahăr și miere
Încearcă acest tratament unic pe bază de tehnici vechi și naturale de frumusețe din Orient.
55 de minute, 75 de euro

Tratamentul de aur
Această facială include tehnici de curățare specializate, exfoliere delicată, masaj facial acupressure și o mască intensă de față.
55 de minute, 95 de euro

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.