KRAPETS- IMPRESII, POZE SI DETALII IMPORTANTE DIN VACANTA

O fâșie de plajă linistita, lunga de aproximativ 6,5 km, începe la nord de satul Krapets. Plajele de pe coasta de sud fiind din ce in ce mai aglomerate, tot mai mulți oameni care vor să-și petreacă vacanța pe coasta bulgară a Mării Negre, dar să evite hotelurile, betonul și mulțimile aleg să meargă aici. În august, locul devine destul de plin de viață. Plaja este nesupravegheată, iar marea nu este întotdeauna calmă, deoarece este expusă curenților de mare, deci trebuie să ai grijă când intri în apă.

Un alt sfat bun pentru cei care plănuiți să vă deplasați aici în vară este să aducceti cu voi un cort imprejmuit cu plasede tantari, astfel încât să puteți asigura cortul cu pereți și să vă protejați de țânțarii care vin din Lacul Durankulak aflat in vecinatate . Nu am nici o idee dacă situația este aceeași în fiecare an, dar în vara când am campat aici cu prietenii, a existat un anumit timp în fiecare seară când ar fi ieșit trupe de țânțari și singura mângâiere a fost pentru noi să ne îndreptăm spre barul de la începutul plajei. Nu a fost chiar așa de rău, dar dacă doriți să vă bucurați de seri linistite aici, ar trebui să tineti cont si de asta.

Pentru a ajunge pe plaja la nord de Krapets, intrați în sat și apoi întoarceți la stânga la a doua intersecție după piață (după clădirea satului din sat). Urmați drumul spre nord pentru aproximativ 2 km. Drumul asfalt se termină la intrarea în fostul camping Kravuna, de unde există un drum murdar care duce la grova unde tabăra oamenilor în timpul verii.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.