Lanzarotte, paradis la bani putini: foto, video si detalii despre cum sa mergi ieftin in aceasta destinatie

Desi este o insula mai micuta, Lanzarote are atractiile sale: dromaderi, arhitectura sensibila la mediul inconjurator si plaje albe orbitoare. Lanzarote este de asemenea deosebita datorita relifului sau vulcanic. Istoria sa vulcanica a dat nastere unor locuri extraordinare:

  • Parque national Timanfaya
  • Montanas del Fuego

Principalul oras si totodata port al statiunii este Arrecife, a carui denumire este data de recifurile ce marginesc coasta de sud a insulei.

 

Vacanta ieftina in Lanzarotte

Noi am discutat de mai multe ori despre Insulele Canare, dar cu precadere despre Tenerife (cea mai mare din grupul acesta de insule). Lanzarotte, chiar daca este mai micuta se bucura de aceeasi clima de “primavara vesnica” ca si surorile sale. Zilele acestea am vazut un articol intersant de Travelator.ro despre un chilipir de excursie in Lanzarotte, asta insemnand costuri totale de cazare si transport la maximum 200 de euro. Ca si companie de zbor, totul este calculat prin oferta Ryanair. Merita s-o incercam, bineinteles in functie de ce preturi ne afiseaza calculatorul Ryanair la momentul cand facem rezervarile. (acestea se fac separat).

Prezentarea Lanzarotte conform travelator.ro:

 

Galerie foto din Lanzarotte

Piscina in Lanzarotte

 

Plaja in Lanzarotte

Apa Oceanului Atlantic in Lanzarotte

 

Video din Lanzarotte

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.