O noua promotie Ryanair in 2017: Unde poti zbura cu 9,99 euro pe segment

Ryanair 737-MAX 8 Artwork K66200

Cea mai mare companie low-cost din Europa vine din nou cu oferte la plecarile din Romania din dorinta de a ajunge la cifra de 2,55 miniloane de pasageri pe segmentele de calatorie pe care opereaza in Romania. Dintre acestea, aproximativ 2 milioane se fac de pe Aerportul Otopeni din Bucuresti.

Zborurile companiei irlandeze vor fi centrate in aceasta vara pe 13 rute, iar o viitoare evolutie poztiva a traficului din 2017 se bazeaza pe cresterea numarului de zboruri.

Noile rute care se deschid cu plecare de pe Otopeni sunt urmatoarele: Palermo, 3 zboruri pe saptamana; o multiplicare a zborurilor catre Bruxelle Charleroi la 9 zboruri pe saptamana; Dublin, 5 pe sapatamana; Milano– Malpensa. La acestea, se mai adauga si noile servicii de vara ale companiei: 12 zboruri pe saptamana catre Berlin, 12 la Bristol, Timisoara -12. Cu toate acestea, programul companiei Ryanair inculde si curse suplimentare de la Timisoara , Oradea si Craiova.

Bilele sunt scoase la vanzare cu preturi incepand de la 9,99 Euro pentru zborurile cu plecare din Bucuresti care se afectueaza in perioada februarie-aprile. Tarifele promotionale au insa o problema: Biletul trebuie rezervat si achizionat pana la miezul noptii de joi, 19 ianuarie.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.