Pe strazile din Malaga- O galerie foto extraordinara

Vedere panoramica asupra Portului din Malaga

Un pic despre Malaga

Au trecut mai bine de 3.000 de ani de la înființarea orasului Málaga de către fenicieni. Ceea ce au creat ei este astazi un oras frumos, prietenos și cosmopolit care încântă turiștii din întreaga lume.

Teatrul Roman și piscinele de piatră de la Roma vă vor duce în vremurile Hispaniei Romane. Între timp, Alcazaba este cel mai frumos exemplu viu al perioadei dominației musulmane. Continuarea incursiunii in timp va obliga sa va plimbati de-a lungul Calle San Agustín, cunoscută anterior drept Calle de los Caballeros, strada de cavaleri de când s-au stabilit pe această stradă, cu cea mai importantă caracteristică acesteia- Palacio de Buenavista.

Descoperiți trecutul glorios al viticulturii în muzeul vinului. Descoperiți cum si- a luat podul Los Alemanes (The Germans). Vizitați Catedrala și vedeți opere de artă reale, unele cu adevart sfinte, ce au supraviețuit până în ziua de astăzi la festivități precum Semana Santa de Málaga.

Pășește pe strada principală din Málaga și află mai multe despre Marqués de Larios. De asemenea, sosirea la Plaza de la Constitución, unde se desfășoară majoritatea evenimentelor sociale ale orașului. Admirați clădirile de diferite vârste și fiți entuziasmați de povestile pe care orașul le poate spune.

Este in acelasi timp orasul natal al lui Picasso.

Malaga- Mostenirea maura

Căderea lui Bobastro a impus sistemul islamic, proliferarea fermelor rurale și creșterea irigării.

Califatul a fost foarte prosper până în 976, în care a murit al-Hakam al II-lea și fiul său tânăr a urcat pe tron în timp ce era sub vârstă. Criza politică care a urmat a dus la împărțirea regatelor din Taifa. Au fost câțiva califi.

În această perioadă a fost construită Alcazaba din Málaga, unul dintre cele mai importante și bine conservate monumente ale orașului.

Integrarea succesiva a imperiilor Berber Almoravid și Almohad, de la sfârșitul secolului al XI-lea până în secolul al XIII-lea, a condus catre  stabilirea definitivă a terenului și a orașului Málaga în arena mediteraneană de vest.

 

Malaga- Galerie foto

O baie pe cinste la plaja Malagueta

O barca in Portul din Malaga
Promenada din Malaga
Pe faleza din Malaga
Pe strazile din Malaga (1)
La pas prin Malaga
La pas prin Malaga (2)
Malaga Malaga Malaga

La umbra…
La umbra (2)…..
Vedere panoramica asupra Portului si Stadionului din Malaga
Un cadru de exceptie cu privelistea Malagai
La punctul de observare panoramica din Malaga
Bye Bye Malaga….see u soon

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.