Portul din Kyllini: Impresii, poze si detalii importante

Kyllini este un interesant sat de coasta in Pelopones cu o populatie de 1079 de locuitori. Este un loc foarte tranzitat de turistii, este practic punctul de unde te imbarci pe ferry in calatoriile catre Zakynthos si Kefalonia. Se află la 43,5 km nord-vest de Pyrgos distanță si la 3 km de satul Kastro Kyllini. Zona a fost populată încă din perioada preistorică. În vremurile antice era raiul Ileienilor. Acesta a înflorit în timpul dominației franceze, când a fost numit Glarenia devenind nu numai un port important, ci și un centru comercial și economic. A fost numit Killini după numele unui oraș vechi din apropiere. Era înconjurat de ziduri puternice, cu cămine și turnuri.

Portul din Kyllini 1

Portul din Kyllini 2

Portul din Kyllini 3

 

Peisajul unic al coastei din vestul Peloponezului iti va inspira călătoriile. Plaja cu nisip fin este lunga de un kilometru, care duce departe catre Clubul Robinson Kyllini Beach, unde ti se deschide o promenada perfecta pentru plimbări lungi și romantice. Fanii sporturilor de apă încep de asemenea spectaculoase excursii de navigație cu catamaran și sesiuni de surfing în Marea Ionică. Bucurați-vă de vederi uimitoare ale frumuseții naturale pe excursii cu bicicletele din zona locală și prin sălbăticia munților peninsulei grecești.

Plaja din Kyllini

Plaja din Kyllini

 

 

Cei interesați de istorie și cultură, pur și simplu, nu pot lipsi la vizitarea siturilor de arheologie Olympia, aflate la doar 65 de kilometri distanță.

 

Situl arheologic Olympia din Kyllini

Asteptand feryy-ul catre Zakynthos pe terasa unei taverne din Kyllini.

Asteptand feryy-ul catre Zakynthos pe terasa unei taverne din Kyllini.

 

Un video pe plaja din Kyllini\

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.