RUSALKA- IMPRESII, POZE SI DETALII IMPORTANTE DIN VACANTA

Rusalka este un sat de vacanță situat în pădurea pitorească de stejar a golfului Tauk Liman, 90 de nord-est de Varna și 40 km nord de stațiunea Albena. Rusalka Holiday Village este amestecul perfect de natura nealterata și arhitectura originala. Coasta de coastă, o plajă frumoasă cu nisip.

Activitati in Rusalka

Restaurantele sunt renumite pentru bucătăria lor excelentă. Acestea oferă specialități bulgare și europene în care puteți participa, dacă doriți. Terasa terasei restaurantului Tauk Liman este deosebit de atractivă pentru oaspeți, unde se pot bucura de o panoramă magnifică a plajei Kaliakra. Veți fi serviți cocktailuri exotice, precum și vinuri de marcă din regiuni speciale.
Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de un loc popular în Kosharite, Bar-Tavern găzduit într-o peșteră naturală, bar de zi, club de noapte;

Oaspeții care caută o vacanță activă se pot bucura de un club de yachturi cu 15 iahturi și 15 canoe-uri, terenuri de tenis, teren de minifotbal, volei, baschet, tir cu arcul și călărie; Sala de fitness; 10 terenuri de tenis (două sunt luminate).

SPA: Există dușuri cu apă minerală curativă (38 ° C) în locul unor termale romane vechi; o piscină în aer liber cu apă minerală, o piscină cu jacuzzi largă, precum și un centru de scufundări. Centrele de recreere de la Russalka oferă saune și o varietate de programe antistres și recreere.
Complexul oferă grădiniță de zi și sporturi pentru copii.

Yailata și Capul Kaliakra sunt situate aproape de stațiune. Ele sunt celebre pentru speciile rare de plante, o mare varietate de păsări și monumente istorice, datează din antichitate. Peșterile pitorești și plajele mici cu cristal, cu ape cristaline, unde se joacă familiile de delfini, creează o atmosferă unică pentru o vacanță de neuitat.

 

Galerie foto Rusalka

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.