Shopping in Palma de Mallorca

O vizită în capitala cosmopolită a Mallorca,  dezvăluie de ce Palma este considerată una dintre bijuteriile mediteraneene.

Palma oferă numeroase străzi înguste interesante pentru a vă plimba, pentru a vizita magazinele locale și pentru a găsi unele produse minunate realizate manual pe insulă. Iată ghidul dvs. de cumpărături din Palma de Mallorca.

 

Paseo del Borne

Unul dintre cele mai elegante locuri de shopping in Palma este Paseo del Borne. În ultimii ani, Paseo del Borne a devenit cea mai importantă stradă comercială de pe insulă, cu deschiderea magazinului Rialto Living, magazinul Louis Vuitton, Hugo Boss, Carolina Herrera, Relojoria Alemana, Mulberry și Twin Set – strada “pentru cumparaturi de lux. Borne este acum cunoscut sub numele de mile de aur de Palma.

Magazinele de bijuterii- Nicolás Joyeros- Nicolás Joyeros a creat și furnizarea de bijuterii de înaltă calitate și personalizate timp de 3 generații. Din anul 1925, când Nicolas Pomar Pomar și-a început atelierul, afacerea de familie a devenit unul dintre cei mai respectați furnizori de bijuterii de înaltă calitate de pe Mallorca.

Magazinul asezat pin Palma pe Passeig des Born este un triumf al designului interior în sine. În interior veți găsi o selecție largă de bijuterii frumoase și ceasuri high-end. Au stocat numeroase mărci de designer, cum ar fi Jochen Pohl, prestigioasa marcă germană de bijuterii și marca exclusivistă elvețiană Breitling.

Magazinul Mulberry- Marca britanică de lux Mulberry și-a deschis primul magazin independent în Spania, în Palma de Mallorca.

Suprafata perimisiva a noului magazin este o continuare a extinderii brandului în cele mai bune orase importante ale Europei. Buticul consolidează identitatea mărcii de lux prin spațiul său comercial dedicat, cu produse atent selectate.

Magazinul a fost proiectat de renumiți arhitecți britanici Universal Design Studio, care sa concentrat pe crearea unei legături între designul magazinului și devotamentul lui Mulberry pentru artizanat.

Noul magazin al lui Mulberry se alătură lui Louis Vuitton, lui Loewe, lui Brunello Cuccinelli și Bulgari, care au deschis, de asemenea, buticuri independente în ultimii doi ani în Palma de Mallorca

Rialto Living lifestyle store

Acesta este cel mai impresionant magazin din Mallorca, care a suferit recent o expansiune majoră și este casa unui stil de viață de lux de pe insulă. Un amestec interesant de artă, modă, interior, cărți, cadouri și o cafenea / restaurant face din aceasta o experiență minunată în oraș.

Rialto Living în Palma de Mallorca oferă un concept de magazin de stil de viață, care include design interior, modă, artă, cadouri și o cafenea pentru clienții interesați de design și de modă.

 

Strada Jaime III

Modă, modă, modă! Dacă sunteți pe Jaime III, aceasta poate însemna un singur lucru – cumpărăturile. A fost cea mai importantă stradă din Palma, până când Borne a devenit noua stradă de designer pentru brandurile mari. Veți găsi în continuare Cartier, Lottusse și Farinelli – renumitul butic de modă casual pentru bărbați și femei – cu magazine aici. El Corte Ingles are, de asemenea, un magazin aici, chiar dacă este mai mic decât cel al hotelului Avenidas și are o selecție bună de produse.

El Corte Ingles

Dacă sunteti interesati de cumparaturile in binecunoscutele magazine El Corte Ingles, e bine sa stiti ca in Palma se afla 2 astfel de locatii, cel mai mare fiind in Avda. de Alexandre Roselló din Jaime III. El Corte Inglés acum stochează multe mărci internaționale și merită o vizită

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.