Therme, O zi de relaxare totala la doi pasi de Bucuresti: Impresii,poze si detalii importante

Totul despre Therme

 

Daca simti nevoia sa te deconectezi de normele vietii agitate din Bucuresti, mergi la Therme. Accesul este mult mai facil in zilele de weekend, atunci cand traficul pe soseaua Bucuresti- Ploiesti se reduce semnificativ. Initial nu vroiam sa merg deoarece auzisem ca in timpul weekend-ului este foarte aglomerat. Nimic mai fals. Va recomand sa mergeti intre orele 19.00 -24.00, in weekend ei au program chiar pana la 01.00. Se spune despre Therme pe pagina oficiala cum ca ar fi Cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa. Nu stiu daca este, dar ceea ce va pot spune cu adevarat despre acest loc este faptul ca intr-adevar lucrurile aici au fost croite prin respectarea unor standarde inalte. Si aici nu ma refer doar la locatia propriu zisa (care include piscinele sau centrele de wellness) ci si la cum arata Gradina Botanica, careface parte din acest ansamblu.

unnamed

Ce poti face la Therme?

Piscinele din The Palm si masaj la pachetul minim

Fara indoiala cel mai cautat segment din complexul Therme este The Palm. Aici gasesti o imensitate de piscina incojurata de 500 de palimeri naturali. Aceasta piscina se prelungeste printr-o usa rotativa catre afara,unde piscina continua. Apa are in permanenta o temperatura de 33 de grade. Piscina ofera nenumarate locuri de jacuzzi si 2 baruri (unul aflat in inetrior, celalalt in exterior). La pachetul minim ai garantata prezenta in Elysium si vei beneficia si de piscina The Palm. De asemenea, tot in cadrul pachetului minim te poti relaxa la paturile de masaj (care se platesc separat).

unnamed-3

Pachetul full iti da acces la nivelul 1 in zona saunelor

Noi am optat pentru pachetul complet ce iti confera accesul la nivelul superior. Aici poti incerca tot felul de saune cu tematici diferite. Noi am intrat pentru inceput in Sauna Alhambra pentru 10 minute. La iesire insa, am fost invitati de unul dintre angajati pentru a experiementa un exercitiu ce se face doar odata pe zi in Sauna Provence. Acest exercitiu de respiratie in sauna a implicat o experienta interesanta: La o temperatura de peste 70 de grade am facut inhalatii cu menta ce automat iti ofereau senzatii inverse, de racoare.

Parcul pentru copii Galaxy

Daca nu esti pasionat de sauna, pachetul minim este suficient. Daca insa vii cu copiii, trebuie sa optezi pentru pachetul full, asta pentru ca ei sa aiba acces in universul toboganelor din zona numita Galaxy. Chiar daca esti adult te poti da pe ele, pentru a-ti  aduce aminte de bucuriile copilariei. Pe langa diversitatea toboganelor, aici poti gasi chiar si o piscina cu valuri artificiale pentru a nu uita de mare. Tot in acesta zona sunt si locuri cu produse de patiserie.

 

Preturile la Therme

Pachetul minim in jurde 50 de lei

Pachetul full cu sauna si acces la Galaxy in jur de 70 de lei

Pretul bauturilor: un suc-6 lei, un apperol -13 lei, un cocktail -15 lei, o bere draft- 8 lei.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.