Top 8 cele mai periculoase orase-destinatii de calatorie din lume

Acum este mai ușor ca niciodată să vizitezi locații îndepărtate din întreaga lume. Unele locuri, cu toate acestea, este cel mai bine sa fi evitate din cauza condițiilor periculoase. Anumite locuri periculoase, pe de altă parte, sunt destinații turistice dorite. Dacă vă decideți să vizitati astfel de locuri, ar trebui cel puțin să fiti conștienți de riscurile pe care le prezinta și să va luati măsurile de precauție. Aici, în ordine descrescătoare, am intocmit un  top cu  cele mai periculoase 8 orase  din lume cu ajutorul Business Insider.

8. Caracas, Venezuela

Capitala Venezuelei se confruntă în prezent cu o criză care implică bande de droguri, crime de stradă sau furturi, lucruri care aici au devenit foarte comune, ceea ce o face o destinație nedorită pentru majoritatea turiștilor. Multe alte orașe din Venezuela, de asemenea, au rate ridicate de criminalitate

caracs

7. Ciudad Juarez, Mexic

Problemele din Mexic cu traficanții de droguri sunt bine cunoscute și Ciudad Juarez este una dintre cele mai violente orașe ale acestui stat in prezent. Politia este platita de asemenea din fondurile care provin din traficul de droguri,   ceea ce înseamnă că multe crime rămân nepedepsite.

ciudad-juarez

6. Cape Town, Africa de Sud

 

Din cauza prevalenței sărăciei și tulburărilor sociale în acest oraș, locatia preinta o rată extrem de ridicată a criminalității. Cu toate că mulți turiști sunt atrași de Africa de Sud, din cauza frumuseților sale naturale și apropierea de rezervatiile naturale, din pacate Cape Town poate fi un loc periculos. Cu toate acestea este posibil sa va bucurati cu noroc de vizitarea acestui oras, dar trebuie sa evitati cartierele mai periculoase si de asemenea sa evitati iesitul din hotel la ore inaintate in noapte.

capetownairporthome

5. Rio de Janeiro, Brazilia

Multe orașe din Brazilia au rate foarte mari de criminalitate, iar unele dintre acestea sunt mai periculoase decât Rio de Janeiro. Cu toate acestea, Rio de Janeiro este de departe cea mai populara destinatie turistica din Brazilia, trei sferturi din turisti concentrandu-se aici. Despre furturile pe plaja Copacabana am mai discutat in trecut pe acest site.

Iisus Rio

 

4. Guatemala City, Guatemala

Cu toate că Guatemala este o națiune din America Centrală la malurile Marii Caraibe ce are multe atracții turistice, este o națiune care este afectată de violență de droguri. Ea are o rată ridicată de criminalitate și alte infracțiuni comune includ jafuri de stradă sau chiar confiscarea autobuzelor.

guatemala-city

 

3. Acapulco, Mexic

 

Nu cu mult timp în urmă, acest oraș a fost considerat o zonă sigură și stațiune de lux. În timp ce turismul in Acapulco este încă popular, violența de droguri a transformat acum acest loc într-o zonă periculoasă. Statisticile recente arată că acest oraș are una dintre cele mai mari rate de crimă din lume -142 la 100.000 de oameni. Persoanele care vizitează Acapulco sunt sfătuite să rămână pe proprietatea stațiunilor în care acestea locuiesc, lucru datorat faptului ca cea mai mare parte a infracțiunilor au loc în zonele înconjurătoare.

SONY DSC

2. Karachi, Pakistan

Pakistanul se confruntă cu mari turbulente politice  și crime,  precum și cu terorismul islamic din ce in ce mai agresiv. Asasinările sunt lucruri comune aici, precum și atentatele sinucigașe și o influenta crescuta a bandelor de război. Karachi este unul dintre centrele acestui tip de violențe, astfel ca turiștii sunt sfătuiți să evite acest oraș.

pakistan-karachi-fast-facts-2

 

1. San Pedro Sula, Honduras

 

Acest oras afost cotat ca fiind unul dintre cele mai violente centre ale lumii inca de acum multi ani in urma. Potrivit mai multor surse, are cele mai mari rate de omucidere din lume -169  la 100.000 de oameni. Traficul de arme este o mare problemă și armele de foc ilegale sunt predominante în tot orașul. Aceasta face ca San Pedro Sula sa fie prima locatie din top care trebuie evitata.

san-pedro-sula

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.