Top 10 al celor mai mari castiguri din Google Ad Sense

Majoritatea oamenilor caută mereu pe Internet acele site-uri sau bloguri care aduc cele mai mari castiguri de publicitate prin AdSense. Sunt mereu inebuniti sa vada cat castiga primele locuri din acest clasament si in general sa afle ce gastiguri se pot obtine prin web. Ne propunem sa vorbim astazi despre cele mai bune 10 site-uri ce monopolizeaza topul veniturilor din Ad Sense. Acum, sa aflam mai multe informatii despre o problema care ii pune pe ganduri pe bloggeri si in general pe antreprenorii de web, si anume cat se poate castiga din asta.

Daca tocmai ați început sa lucrati la site-ul sau blog-ul dumneavoastra, sunteti probabil constienti cat de greu va fi sa generati venituri din aceasta activitate. Majoritatea celor implicati in aceasta poveste cunosc faptul ca cel mai popular mod (si care pare cel mai la indemana ) de a produce bani este prin reclama de la Google. Totul se bazeaza insa pe un trafic colosal, de ordin sutelor de mii de utilizatori zilnic.

Am auzit multe povesti de succes ale site-urilor web care câștigă milioane de dolari în fiecare an din programul Adsense. Cu toate ca aceste site-uri pot fi o sursă de inspirație pentru eforturile noastre de a obtine mai multi bani, trebuie insa fim constienti ca sunt diferente mari intre piata locala si cea internationala, caz in care, sit-urile in limba romana se lovesc de 3 probleme: in primul rand, Romania nu este o piata mare. In cel de-al doilea rand, limba romana va afecta cautarile in Google din exterior pentru 90 % din cei interesati. Nu in ultimul rand, cele mai mari venituri se obtin de pe o platforma web pe care se publica in limba engleza, lucru datorat faptului ca are o cuprindere foarte larga pe planeta.

Ideea Google Ad sense este relativ simpla si ofera oportunitatea unor castiguri, mai ales daca platforma (asa cum spuneam anterior) se adreseaza publicului international. Google isi doreste sa atraga in acest cerc al publicitatii editori din intreaga lume. Odata ce ati fost acceptat, ve-ti putea plasa anunturile primite de la Google pe paginile dumneavoastra de web, maxim cate 3 unitati de anunt pe o pagina. Atunci cand cititorii dumneavoastra vor da click pe reclamele respective ve-ti incasa o parte din veniturile pe care Google le obtine din contracte de publicitate cu marile companii mondiale.

Suma reală pe care o primiți pe clic poate fi oricare, de la câteva cenți până la câțiva dolari, totul depinde de cât de competitive sunt cuvintele dvs. cheie pentru programul Adsense. Daca cititorii dumneavoastra se inmultesc si rata de click-uri creste, atunci câștigurile pot urca cu ușurință.

Cu toate ca exista o sumedenie de alte moduri de a scoate bani din platformele web, Google Ad Sense pare cea mai usor de accesat.

Acum, dupa ce am intrat cat de cat in subiect, haideti sa aflam care sunt plaformele web care genereaza cele mai mari venituri din lume:

 

1.Primul in topul castigurilor este Pete CashMore care detine platforma www.mashable.comPete CashMore detine site-ul cu cea mai mare cotă de câștig Google AdSense din lume și, de asemenea, este proprietarul și fondatorul site-ului Mashable.com. Pete Cashmore câștigă mai mult de 650.000 de dolari pe lună, doar din platforma Google Adsense. Mashable a fost demarat in anul 2005, atunci cand  Cashmore când avea 19 ani. Acum, Mashable este unul dintre cele mai bune site-uri de tipe blogging, care partajează știri despre tehnologii, dezvoltare, social media șialte nise conexe.

Website: Mashable.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa.com: 206

Venituri lunare estimate: 650,000 de dolari

 

2. Pe poziția a 2-a din acest top al castigurilor prin Google Adsense se afla Shawn Hogan de la Punctul Digital. Acestsite care aduce castiguri lunare de 550.000 de dolari a fost creat in 1995 si poate fi gasit pe web la adresa www.forum.digitalpoint.com. Aici avem de asemenea optiunea sa ne impartasim ideile pentru a-i ajuta si pe alti bloggeri sa-si rezolve problemele.

Website: forum.digitalpoint.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 714

Venituri lunare estimate: 550.000 de dolari

 

3. Poziția a 3-a pentru cei mai mari incasatori din Google Adsense din lume merge de la PlentyofFish.com. Site-ul a fost creat in anul 2003. Acest site câștigă lunar cu google adsense  350.000 $.

Website: pof.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 652

Venituri lunare estimate:350,000 de dolari

 

4.  Digg este cel mai popular site de internet online. A fost conceput in anul 2004 și numele fondatorului este Kevin Rose. Are vizualizari zilnice de 30 de milioane de oameni si aduce castiguri lunare din AdSense de 250.000 $.

Website: digg.com

Pozitia la Nivel mondial conform Alexa Ranking: 572

Venituri lunare estimate: 250,000 de dolari.

 

5. Poziția a 5-a pentru cei mai mari câștigători ai Google Ad Sense din lume merge la Courtney A. Rosen. Ea a dezvoltat un site “ehow.com” pentru a oferi îndrumări și soluții pentru cele mai mari dintre problemele online înca din anul 1999. Vizionările zilnice ale paginii sunt de 25 de milioane, iar din Google Adsense lunar câștigă 240.000 de dolari.

Website: ehow.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 350

Venituri lunare estimate: 240.000 de dolari

 

6.  J. Michael Arrington detine pozitia numarul 6, fondatorul platformei Techcrunch. A fost lansat in anul 2005 si aduce venituri lunari din publicitate Google de 240.000 de dolari. Vizionările zilnice ale paginii ating 25 de milioane de useri.

Website: TechCrunch.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 299

Venituri lunare estimate: 240.000 de dolari

 

7. Mario Armando Lavandeira este detinatorul Perez Hilton. Acest site web a fost lansat in anul 2004 si are vizualizari zilnice cotate la 1 milion și castiguri lunare de 200. 000 USD. Numele fondatorului Pere Hilton este Mario Lavandeira. Vizionarea lunara este aproximata la 30.000.000 de vizitatori.

Website:  PerezHilton.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 1367

Venituri lunare estimate:200.000 de dolari

 

8. A 8-a pozitie ii revine lui Jason Calacanis pentru platforma web www.WebBlog.com. Acest site a fost lansat din 2003 și numele fondatorilor lui sunt Brian Alvey și Jason Calacanis. Acest site este vizionat lunar de circa 25 milioane de oameni si aduce venituri de 190.000 de dolari.

Website:  Weblog.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 71,440

Venituri lunare estimate: 190.000 de dolari

 

9. Locul 9 este al fonadatorului paginii Shoemoney, americanul Jeremy Shoemaker. Platforma creata in anul 2003 este vizualizata lunar de circa 25 de milioane de utilizatori si aduce venituri lunare cifrate la 140.000 de dolari.

Website:  Shoe Money

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 55,238

Venituri lunare estimate:140.000 de dolari

 

10. Era normal datorita imensei populatii a Indiei ca unul dintre cei mai bine platiti oameni de catre Google sa fie de aici. El este Pankaj Agarwal, detinatorul platformei web clickindia.com. Vizionarile lunare sunt cifrate la circa 7 milioane de useri si venituri sunt estimate la 85.000 de dolari.

Website: clickindia.com

Pozitia la nivel mondial conform Alexa Ranking: 4,953

Venituri lunare estimate: 85.000 de dolari

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.