Vacanta in Zakynthos (3): Plajele din zona Tsilivi- Impresii, poze reale si recomandari

Statiunea Tsilivi este situata pe coasta de nord-est a insulei idilice Zakynthos sau Zante (după cum este cunoscută), la 9 km de aeroport și la 5 km de capitala insulei, orașul Zante.Aceasta a devenit rapid una dintre principalele stațiuni turistice de pe insulă, plină de viață, gazduind multe taverne tradiționale, restaurante, baruri și cluburi de noapte, făcându-l unul dintre “hot spot-urile” insulei pentru distracția vieții de noapte.

Inițial o mică stațiune, s-a extins în ultimii ani și a devenit locul vacanțelor pline de viață incitanta, fără a se îndepărta de moștenirea sa tradițională greceasca.

Stațiunea este situată printre plantațiile de măslini și podgoriile de vin, iar caracteristicile sale speciale includ o plajă fantastică de nisip auriu, de aproximativ 2 km, care este demnă de steagul său albastru, un premiu pentru plaje curate.

Plajele din Tsilivi nu intrec in frumusete plajele din Vassilikos, insa serviciile, nisipul fin si serviciile sunt la fel. Sunt plaje de dimensiuni mai reduse.

Vacanta in Zakynthos- Plaja din Tsilivi 1

Vacanta in Zakynthos- Plajele din Tsilivi 2

Vacanta in Zakynthos- Plajele din Tsilivi 3 Vacanta in Zakynthos- Plajele din Tsilivi 4

Exista insa si foarte multe locuri in Tsilivi in care plajele se ingusteaza.

Vacanta in Zakynthos- Plajele din Tsilivi 5

 

Restaurantele si Tavernele in Tsilivi- Zakynthos

In Tsilivi sunt o sumedenie de taverne si restaurante in care mancarea este excelenta. Veneam pe plajele din Tsilivi din zona Kalamaki unde eram cazati si de regula ramaneam sa luam pranzul aici. Am mancat pizza buna aici dar si peste spada.

 

Mancarea pe plajele din Tsilivi- Zakynthos- Pizza Quattro fromagi

 

Mancarea pe plajele din Tsilivi- Zakynthos- Peste Spada

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.