Woodstock 69′: Galerie foto incredibila cu cel mai mare “dezmat” al secolului

Evenimentele care au condus până la legendarul festival Woodstock din 1969 au fost destinate să se întâmple. Organizația și-a depășit multe bariere și multe întâmplări fatale pentru a-l realiza. Iată o scurtă trecere în revistă a festivalului legendar Woodstock din 1969 și impactul pe care îl are asupra muzicii, culturii americane și asupra lumii.

Totul despre Woodstock 69′

Woodstock a fost evenimentul muzical pop-culture al deceniului și, fără îndoială, până în prezent, cel mai profund eveniment din istoria muzicii. Actele din întreaga lume s-au întâlnit la ferma lui Max Yasgur din Bethel, NY, în perioada 15-18 august 1969, pentru o sărbătoare a păcii și a muzicii. Ceea ce a început ca un eveniment plătit a atras atât de mulți spectatori din întreaga lume că gardurile au fost rupte și a devenit un concert liber deschis publicului. 500.000 de tineri s-au adunat pașnic la Woodstock 1969, creând cea mai mare adunare de ființe umane într-un loc din istorie. Woodstock 1969 a definit o generație întreagă, iar efectele sale asupra muzicii și culturii americane pot fi resimțite astăzi.

Woodstock ’69 a reprezentat una dintre cele mai prolifice producții muzicale din istorie, ce i-au pe Jimi Hendrix, Janis Joplin, Joe Cocker, Santana și The Who. Fanii au primit un gust de o varietate de stiluri muzicale care s-au reunit într-o armonie perfectă. Mulțimea de la Woodstock în 1969, care a ajuns la aproape o jumătate de milion de oameni, a trimis un mesaj lumii că indivizii s-ar putea întâlni în pace pentru a sărbători pacea și muzica.

Un astfel de eveniment extravagant a justificat producția unui documentar câștigător al Academiei de la Woodstock din 1969  si a fost motorul unui mare număr  de publicații de filme și albume Posterul Woodstock din 1969 a devenit unul dintre cele mai renumite imagini din cultura americană, precum și un simbol al păcii. Filmele din Hollywood sunt încă făcute pentru a sărbători evenimentul, cum ar fi ” Woodstock”, povestea lui Elliot Tiber.

Muzica de la Woodstock din 1969 a cuprins acte populare extraordinare  din întreaga lume. Spectacole legendare ale figurilor marcante din muzica de la acea vreme precum Jimi Hendrix, Joan Baez, Joe Cocker, Santana, Grateful Dead și Janis Joplin sunt considerate încă repere ale istoriei muzicii. Woodstock în 1969 a fost, de asemenea, printre ultimele spectacole ale lui Jimi Hendrix și ale lui Janis Joplin, care sunt văzute ca fiind unele dintre cele mai bune din domeniile lor. Întreaga venă muzicală psihedelică a devenit popularizată la Woodstock 69 și încă influențează trupe de toate vârstele până în prezent.

Woodstock 69’Galerie Foto

Woodstock 1

woodstock-2

woodstock 69'- 3

woodstock-4

woodstock-5

woodstock-6

woodstock-7

woodstock-8

woodstock-8

woodstock-9

woodstock-10

woodstock-11

Santana la Festivalul Woodstock din 69'

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.